Hem pogut gaudir d’un bon àpat al Restaurant “Can Costa”, situat a la carretera N-IIa, a 2km de Figueres, Ap.93 del Pont del Príncep.L’espai
El restaurant Can Costa, un dels punts gastronòmics més emblemàtics de Figueres i de la comarca, amb un ambient tranquil i familiar. Martí Duran va començar als anys 70 la seva aventura en el món de la restauració agafant les regnes d’un negoci, una fonda de carretera tradicional que havia portat des de feia temps la família Costa.

El restaurant disposa de dos menjadors amb gran capacitat, que permeten àpats per a grups i reunions d’empreses. A les parets del restaurant hi trobem una gran col·lecció d’anuncis comercials gravats en miralls, una col·lecció que val la pena anar a visitar.

El menjar
La cuina de Can Costa és una cuina catalana elaborada, perfecte per degustar plats tradicionals però amb un toc fresc i actual. Entre els plats de la carta s’hi poden trobar opcions tan diferents com l’amanida de faves a la menta amb pernil, les croquetes casolanes, els peus de porc a la brasa o el carpaccio de salmó amb vinagreta de menta. La carta varia en funció de la temporada.

El xef
Més de quaranta anys després d’obrir les seves portes, el fill de Martí Duran, Dani Duran, és el xef de Can Costa. El seu equip de professionals ofereix una cuina amb varietat de plats típics i també de cuina internacional per sorprendre i seguir situant Can Costa com un dels referents culinaris de la comarca.

Quan?
El restaurant està obert cada dia a excepció dels dijous a la tar da i els divendres, que tanca per descans del personal.

També per emportar!
Si hi ha convidats a casa, el r estaurant Can Costa també ofereix la possibilitat d’emportar-se els plats cuinats. Entrants com croquetes, canelons i amanides. Arrossos, paelles i fideuà a més de magnífics plats de peix com el bacallà a la catalana o els calamars a la planxa.

Can Costa Timetable

Timetable

Open every day except on Thursday evenings and Fridays

Contact
Can Costa Take away

Take Away

Paella, rice to the casserole, rice black with cuttlefish and prawns with aioli, fideuá, seafood paella with lobster.

Menu
Can Costa

Can Costa

We have two dining rooms ideal for groups, business meetings and celebrations.

Restaurant
Can Costa Tour Virtual

Tour Virtual

Visit our Virtual Tour of our facilities

tour 360º

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand