El restaurant, situat a la carretera N-IIa (a 2km de Figueres) – Ap. 93 Pont del Príncep, és un dels punts gastronòmics més emblemàtics de la comarca.


El Restaurant Can Costa es caracteritza per una cuina catalana, molt casolana i que equilibra un toc modern amb l’essència de la cuina tradicional i de mercat. El restaurant s’ha especialitzat en arrossos – fa més de 45 anys que s’ofereix paella cada dijous- però cuida fins al detall una gran varietat de plats com el peix fresc al forn, la paella de llobregant, els cargols a la llauna, gambes de Roses...

El restaurant Can Costa s’ha convertit amb el pas dels anys en un dels punts gastronòmics més emblemàtics de Figueres i de la comarca, mantenint un ambient tranquil i familiar en el qual gaudir d’un fantàstic àpat. Martí Duran va començar als anys 70 la seva aventura en el món de la restauració agafant les regnes d’un negoci, una fonda de carretera tradicional que havia portat des de feia temps la família Costa. Quaranta anys després la segona generació segueix al peu del canó per oferir la millor qualitat en una carta que varia en funció de la temporada.

El restaurant Can Costa disposa de dos menjadors amb capacitat per a 40 i 60 comensals respectivament, cosa que afavoreix la presència de grups i reunions d’empreses en aquestes instal·lacions.

El xef actual, Dani Duran i el seu equip de professionals ofereix una cuina amb varietat de plats típics i també de cuina internacional per sorprendre i seguir situant Can Costa com un dels referents culinaris de la comarca.

A més del servei de dinar i de sopar, Can Costa ofereix una carta de plats per emportar, com els arrossos els diumenges, i també esmorzars de forquilla com el pota i tripa, botifarra amb mongetes o carn del perol per a començar bé el dia.

Can Costa Timetable

Timetable

Open every day except on Thursday evenings and Fridays

Contact
Can Costa Take away

Take Away

Paella, rice to the casserole, rice black with cuttlefish and prawns with aioli, fideuá, seafood paella with lobster.

Menu
Can Costa

Can Costa

We have two dining rooms ideal for groups, business meetings and celebrations.

Restaurant
Can Costa Tour Virtual

Tour Virtual

Visit our Virtual Tour of our facilities

tour 360º

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand