El restaurant, situat a la carretera N-IIa (a 2km de Figueres) – Ap. 93 Pont del Príncep, és un dels punts gastronòmics més emblemàtics de la comarca.


El Restaurant Can Costa es caracteritza per una cuina catalana, molt casolana i que equilibra un toc modern amb l’essència de la cuina tradicional i de mercat. El restaurant s’ha especialitzat en arrossos – fa més de 45 anys que s’ofereix paella cada dijous- però cuida fins al detall una gran varietat de plats com el peix fresc al forn, la paella de llobregant, els cargols a la llauna, gambes de Roses...

El restaurant Can Costa s’ha convertit amb el pas dels anys en un dels punts gastronòmics més emblemàtics de Figueres i de la comarca, mantenint un ambient tranquil i familiar en el qual gaudir d’un fantàstic àpat. Martí Duran va començar als anys 70 la seva aventura en el món de la restauració agafant les regnes d’un negoci, una fonda de carretera tradicional que havia portat des de feia temps la família Costa. Quaranta anys després la segona generació segueix al peu del canó per oferir la millor qualitat en una carta que varia en funció de la temporada.

El restaurant Can Costa disposa de dos menjadors amb capacitat per a 40 i 60 comensals respectivament, cosa que afavoreix la presència de grups i reunions d’empreses en aquestes instal·lacions.

El xef actual, Dani Duran i el seu equip de professionals ofereix una cuina amb varietat de plats típics i també de cuina internacional per sorprendre i seguir situant Can Costa com un dels referents culinaris de la comarca.

A més del servei de dinar i de sopar, Can Costa ofereix una carta de plats per emportar, com els arrossos els diumenges, i també esmorzars de forquilla com el pota i tripa, botifarra amb mongetes o carn del perol per a començar bé el dia.

Can Costa Horaire

Horaire

Fermé jeudi après-midi et vendredi toute la journée

Contacter
Can Costa Pour porter

Pour Porter

Paella, riz au ragoût, riz noir avec seiche et crevettes, fideuá de Roses avec allioli, paella de fruits de mer.

carte
Can Costa

Can Costa

Nous avons deux salles à manger idéales pour les groupes, les réunions et les célébrations.

Restaurant
Can Costa Tour Virtual

Tour Virtual

Visitez notre Visite Virtuelle de nos installations

tour 360º

REMARQUE ! Ce site utilise des cookies et autres technologies similaires.

Si vous ne changez pas les paramètres de votre navigateur, vous êtes d'accord. En savoir plus

J'ai compris